Friday, 29 July 2011

rajinla sikit mek oiii

yer..aku memang pemalas. pemalas tu aku. malasnye la nak mengupdate blog ni. wakakakakka. baca blog da hobi sejak-sejak habis dip hari tu, tak penah miss kalu fav2 ade yang update. komen pun laju je. tapi nak update blog sendiri..? phewwww...cam seksa jiwa raga kuh........alasan?

- hidup i xmenarikla
- banyak serabut dari hepy2
- tak reti nak ekspresikan pe yang ade kat minda aku wat masa2 skung ni
- blom semangat sgt nak jadi blogger "tegar megar' lagik..uik
- dah, banyak pulak alasan..senang cter memang malas sikit..ngeh3 

lagipun selama aku on9 5 bulan lepas, gune on-screen keyboard. reti? yang function tok OKU tu kat control panel. sebab laptop kuh rosak. keyboard yang rosak. tekan pe pon tak bolehy! dah macam hapa lembab giler menaip. tapi gigih nak balas komen kengkawan and update status kat fb. sampai sanggup beli mouse yang dulu mase blaja xpenah pon terlintas or even tercuit nak beli. gigih betul kan. T______T"

dah tu nak buat apa lagi kalau banyak masa sorang2 kat umah? nak bebel2 kat sape? hantu? dinding? eh..teremo pesal plak ko ni. kesian kan. hahahaha.


ok dah la tu. update jugakla blog ni. dah macam terkubur tak bernisan je. and ni pon bukti aku masih hidup, k kengkawan. adios.



 oh gambar lama ni je yang ade kat lappy akak. kabur plak. huh.


 p/s : lappy katak aku dah nazak. motherboard rosak. ni on9 gune laptop akak. lusa dah dy balik kedah. entah zaman bila plak nak on9 lepas ni. sob3. perlu ke nangis?  hahahaa..oh, malam ni berjimba kat kuala selangor. yey!







6 ulasan:

Heidi Shafiq said...

aku suke blog2 ni.. tp aku malas update.. haishhh...

nur diana rozali said...

Heidi shafiq: kan3...kite serupa =p

EZAN IDMA said...

takpe , update skali skale pon takpe. akk ade je bace blog awk

rara pinkmafia said...

hye2,akk followers ke 11 =) rajin2 jgn mls2.

aleen aiden said...

finally.hapdet jugak kn?hu3

aleen aiden said...

isk3..mane kamoo?huhuh

Post a Comment

 

Blog Template by YummyLolly.com - Photoshop Brushes Obsidian Dawn