Saturday, 14 May 2011

terbaikk



Zam ajak keluar. Thank god. Really need to escape.

Ni kali kedua kitorang keluar just two of us. Supposedly with wawa, janah and yat. But wawa ada interview kena attend, janah ada kerja kat rumah then yat cancelled last minute ada hal to see tailor. Nak jahit baju raya.   -__-

Really hope you girls ada. Leh tambah kapochi. Zam datang amek near pukul 11.10. we headed to wangsa walk. Port biasa KCrew. Hehe



muka hepy zam tengah drive



lagi hepy



dan hepy lagi


merayau-rayau




Zam wish nak tengok Seru. But citer tu tak ada kat sana. ala baru feel nak jerit-jerit. Boleh la puas+lepaskan tekanan. Lastly….



Review aku pasal citer ni

-pelakon semua cam tangkap muat je –macam tengok reunion Adnan Sempit + the series-

-aku seyesly tak faham jalan citer. We end up like..eh da abis? Eh pe ni? Mikail tu sape? Gaduh scene bagai nak rak dengan die, then die sape? pe motif?

-ade scene nampak gile tak real. Yela aku tak expect cam Hollywood, but ples ar janganla nampak fake sangat

-sam memang pelakon hebat. No doubt.

-farid kamil tak payah muncul pun takpe. Ok?

-tabik untuk aksi polis Malaysia

-entah hapa-hapa. Takde ending.

-plus, jangan hope ada scene cintan cintun.

Try again next time, ok farid? But filem die memang ada kesungguhan dan pembaharuan.


Nak jugak bagitau. meluat okeh tengok ada lelaki dalam cinema pukul 1-2lebih jumaat-jumaat ni. Emm

Kalau ye pun cik abang(ptuiii) tak gi semayang, hormat sikit ada kat tempat-tempat awam. Sebelah zam pulak da elokkkk pakai baju melayu. Adehhhhla

sementara waiting for wayang nak start. lepak tengok orang main bowling. 












Then lepak makan nasi+ayam penyek.
We choose combo for reducing the exact price.
1 combo= rm10.90 macam tu kot



sebelum headed to restoran ayam penyet



zam: pehal aku tegak cam patung je? -__-

 

restoran depan mall je



order Set A


 food okla..cili dye kaw-kaw best! pedas...yang sedap


Then, tengok jam still awal lagi. Sms wawa cannot reach. Maybe boleh pickup mana-mana. Ketong-ketang(sudu berat) habiskan ayam, usha abang motor besar seminit dua. Bosan. Awal lagi. Nak balik lagi bosan.

then Zam ajak g AU2 tengok budak-budak AF9. Kot-kot-kot training. Walaupun masing-masing tak ikuti but tak rugi kot. Lepas  ni AF da xde kott. Banyak pulak kot ko.

Sedih. Sorang pon takde. Fine. Zam kecewa tak dapat tengok Hazama.
Dyorang gi raptai kot. Esok da concert. Dahla…letak pic jela.



baru sampai











lepak just having float



nak balik dah, without seeing hazama..uhukk








 gemukkkknye kau!

 sempat sambar mouse dekat wagsa walk earlier. hippi gilakk. cute! but takde kaler merah. beli kaler hitam jela. yang lain kurang menarik.



demo..he3. egg- sebab bentuk macam egg. gerammmm gilak.



penuh 1 tangan nak genggam. ohhhh...cintakkk

rasa sekejab je keluar tadi. walaupun just berdua, but it was fun. dulu siap tawaf lagi- cuci mata kat jalan TAR then ke TS, pekeliling ke rumah..penat giler berjaln masa tu. tapi puas.even just two of us. thanks Zam, you made my day.   =)


1 ulasan:

♥ ..cik jenab a.k.a fieza ..♥ said...

hamboiiii kemain berjimbaaaa 2 orng nie..hehehhehe

Post a Comment

 

Blog Template by YummyLolly.com - Photoshop Brushes Obsidian Dawn